A nyári melegben a sok édes, hűsítő finomság mellett sem szabad elfeledkeznünk az egészséges és változatos táplálkozásról. A paradicsom egy örök kedvenc, ami nem csak feldobja, de még egészségesebbé is teszi ételeinket. Ma úgy döntöttem, hogy ezt a fonom zsemlét fogom feldobni egy kis paradicsommal.
Hozzávalók
- 200gr zabliszt
- 75gr lenmagliszt
- 25gr tökmagliszt
- 2tk olívaolaj
- 4tojás
- 25gr ketchup
- só, bazsalikom
- fél zacskó sütőpor
- 200gr paradicsom
Így készítsd
- A tojásokat keverd össze a ketchuppal és az olajjal és a felkockázott paradicsommal
- A száraz alapanyagokat keverd el egy külön tálba
- Keverd hozzá a paradicsomos, tojásos keveréket
- Formázz kis zsemléket, majd helyezd őket sütőpapírral bélelt tepsibe
- Süsd 180fokon 25percig
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése