A rohanos sűrű napokon nehezebb megoldani az egészséges kiegyensúlyozott táplálkozást, de persze ez sem lehetetlen. Az új kedvenc alternatívám az ilyen napokra a karfiolos batyu. Ellátja a szervezetedet lassú felszívódású szénhidráttal is, ami segít, hogy lendületes maradj egész nap, és hogy ne legyél éhes 1-2 óra múlva. Ezek mellett nagyon finom is, és rengeteg féle képpen variálhatod.
Hozzávalók
Hozzávalók
- 1 fej karfiol
- 200g krémsajt
- 350gr zabliszt
- töltelék ízlés szerint ( nálam pulykamell illetve tonhal volt)
- Szedd a karfiolt rózsáira, majd főzd meg sós vízben
- Szúrd le, majd krumlinyomóval nyomd össze
- Add hozzá a krémsajtot és a zablisztet, majd alaposan dolgozd össze
- Formázz belőle korongokat
- Egy serpenyőbe tegyél kókuszzsírt vagy olivaolajat és tegyél bele egy korongot, majd ebbe egy kanál tölteléket, végül még egy korongot
- Süsd olalanként 8-10 percig ( vagy míg aranybarna nem lesz)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése