A rohanos hétköznapokon mindig gondot okoz, hogy mit egyek. Milyen könnyű azoknak, akik bármit megesznek, és gyorsan összedobnak egy szendvicset, ráadásul már olyan rég vágytam a kenyér ízére. A ropogós héj és a puha kenyérbél...nyami! Ugye nem gondoljátok, hogy hagyom, hogy ebből ti is kimaradjatok? Itt a kedvenc kenyér receptem, hogy ti se maradjatok kis semmi jóból Hozzávalók
- 150g túró
- 90g zabpehely
- 35g kókuszliszt
- 30g búzasikér
- 3 tojás
- 5 ek víz
- csipet só
- egy zacskó sütőpor
- magvak (opcionális)
- Keverd össze a száraz alapanyagokat
- Törd össze villával a túrót, majd keverd össze a tojásokkal és a vízzel
- Öntsd a száraz alapanyagokat a túróhoz, majd jól gyúrd össze a masszát
- Keverd hozzá a kedvenc magjaidat
- Formázz beleőle cipót vagy akár kis zsemléket kedved szerint
- Helyezd egy jénai tálba és előmelegített sütőben süsd 180 fokon 30-40 percig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése