Egyszerűen oda meg vissza vagyok a felfújtakért. Akár édesen, akár sósan. Variálhatod kedved szerint a gabonákat, akár kölessel, bulgurral, árpával is elkészítheted. Ez mindenhogy isteni finom.
Hozzávalók
- 200gr hajdina
- 500ml víz
- 3tojás
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db paradicsom
- só
- 20gr ketchup
Így készítsd
- Főzd meg a hajdinát 500ml sós vízben
- Válasszuk ketté a tojásokat
- A hagymát vágd apróra, majd pirítsd meg
- Adjuk hozzá a sárgájához, majd tegyük hozzá a ketchupot és keverjük el alaposan
- Ha megfőtt a hajdina, adjuk hozzá ehhez a keverékhez
- Vágjunk bele paradicsomot, és keverjük össze
- Verjük a fehérjét kemény habbá, majd forgassuk össze a hajdinás keverékkel
- Tedd a masszát sütőpapírral bélelt tepsibe
- Süssük 180fokon 20 percig
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése