Félre a bűntudattal! :)Egy finom sós nasi gluténérzékenyeknek is. Nem kell hozzá mesterszakácsnak se lenned, gyorsan és egyszerűen kész. Tele egészséges alapanyagokkal és sok szeretettel. Ha együtt süti meg a család, úgy még finomabb.
Hozzávalók
Hozzávalók
- 150gr köles
- 100gr tökmagliszt
- 50gr lenmagliszt
- 30gr szezámmag
- 150gr tejföl
- 2 tojás
- szódabikarbóna
- fél citrom leve
- a tetejére tetszés szerint magok
Így készítsd
- Sós vízben főzd a kölest puhára
- Add hozzá a többi hozzávalót is, majd alaposan keverd össze
- A masszát oszlasd el a sütőpapírral bélelt tepsiben, majd szórd meg magokkal
- Süsd 170fokon 20percig
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésSziasztok! Köles helyett lehet rizst használni? :)
VálaszTörlésReni
Szia!
VálaszTörlésnyugodtan :)