Egy igazi nyári ebéd, ha már unod a salátát és valami egészsen finomra és különlegesre vágysz. Nagyon sokféle képpen variálhatod a tölteléket. Én valami könnyű sajtos ízre vágytam, és egy elképesztően finom, könnyed ebédet alkottam.
hozzávalók
- 2 padlizsán
- zabliszt, zabkorpa, tojás, kókuszzsír(panírozáshoz)
- 250gr brindza
- 250gr túró
- bazsalikom
- A pdlizsánokat vékonyan hosszába csíkozd fel
- Panírozd (liszt helyett zabliszt, morzsa helyett zabkorpa)
- Addig készítsd el a krémet: a sajtot a túrót és a bazsalikomot alaposan keverd össze
- Töltsd meg a padlizsáncsíkokat a krémet
- Tekerd fel őket
- Süsd ki előmelegített sütőben 180fokon 30percig
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése