A piskótatekercs mindenkinek az egyik kedvence. Legtöbbször a hagyományos kedvenc, a baracklekvárral töltött piskóta jut mindenkinek az eszébe, de ha kipróbálod ezt a sós tekercset, mindenkit lesöpör a dobogóról.
hozzávalók
hozzávalók
- 6tojás
- 50gr zabliszt
- 30gr tökmagliszt
- 20gr lenmagliszt
- só
- 300gr spenót
- 350gr túró
- 30gr krémsajt
- 2gerezd fokhagyma
- A tojásokat válaszd ketté
- Add a sárgájához liszteket
- A fehérjét sóval verd kemény habbá, majd forgasd a lisztkeverékhez
- A masszát öntsd sütőpapírral bélelt tepsibe
- Süsd előmelegített sütőben 180fokon 20percig
- Készítsd el a krémet: A spenótot turmixold össze fokhagymával túróval és sajtkrémmel
- Ha kész a tészta, töltsd bele a krémet és tekerd fel
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése