Csodás idő mellé csak csodás édesség passzol, ezért egy könnyű és üde sajttortát készítettem a tavasz ízeivel megkoronázva. Rengeteg ízvilágban lehet elkészíteni, én egy barackos-narancsos-répás kombót csináltam, amit cseppet sem bántam meg, sőőőt!
Hozzávalók
Hozzávalók
- 3répa
- 2naracs
- 125gr aszalt sárgabarack
- 300gr zabpehely
- 400gr natúr krémsajt
- 1tojás
- 150gr tejföl
- 45gr édesítő
- 1citrom héja+leve
- A narancsot facsard le, majd turmixold össze a megtisztított répával és az aszalt sárgabarackkal
- Ezt öntsd a zabpehelyre és hagyd állni
- Készítsd el a krémet: keverd össze a sajtot, tejfölt, tojást, citromlevet, citromhéjat és édesítőt
- A zabpelyhes alapot tedd sütőpapírral bélelt tepsibe és nyomkodd szét egyenletesen
- Süsd 170fokon 10 percig
- Öntsd rá a sajtkrémet, majd süsd további 1órát
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése