Oldalak

2017. május 6., szombat

Sajttorta

Csodás idő mellé csak csodás édesség passzol, ezért egy könnyű és üde sajttortát készítettem a tavasz ízeivel megkoronázva. Rengeteg ízvilágban lehet elkészíteni, én egy barackos-narancsos-répás kombót csináltam, amit cseppet sem bántam meg, sőőőt!

Hozzávalók
  • 3répa
  • 2naracs
  • 125gr aszalt sárgabarack
  • 300gr zabpehely
  • 400gr natúr krémsajt
  • 1tojás
  • 150gr tejföl
  • 45gr édesítő
  • 1citrom héja+leve
Így készítsd
  1. A narancsot facsard le, majd turmixold össze a megtisztított répával és az aszalt sárgabarackkal
  2. Ezt öntsd a zabpehelyre és hagyd állni
  3. Készítsd el a krémet: keverd össze a sajtot, tejfölt, tojást, citromlevet, citromhéjat és édesítőt
  4. A zabpelyhes alapot tedd sütőpapírral bélelt tepsibe és nyomkodd szét egyenletesen
  5. Süsd 170fokon 10 percig
  6. Öntsd rá a sajtkrémet, majd süsd további 1órát

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése