Oldalak

2017. január 29., vasárnap

Fetás krémmel töltött édesburgonya pirított hagymával

Sziasztok! Ti hogy álltok az édesburgonyával? Nekem az egyik kedvenc zöldségem. Tele van csupa vitaminnal és a szervezet számára hasznos tápanyagokkal. Rengeteg jótékony hatása van és nem utolsó sorban eszméletlen finom. Számtalan módon felhasználható. Én az egyik kedvenc receptemet hoztam el nektek; a töltött változatát. Ha egyszer kipróbálod, tuti a függője leszel.
 Hozzávalók

  • 4 édesburgonya 
  • 250g feta sajt
  • 4ek natúr joghurt
  • 1 fej vöröshagyma 
Îgy készítsd

  1. Az édesburgonyát alaposan mosd meg, majd csomagold alufóliába
  2. Egy villa segítségével szúrd meg néhány helyen, majd süsd 200fokon 40 percig
  3. A krémhez keverd össze alaposan a joghurtot és a fetát
  4. Vedd ki a sütőből az édesburgonyát, vájd ki. majd töltsd meg a krémmel
  5. Tedd vissza a sütőbe még negyed órára
  6. Egy kevés olíva olajon pirítsd meg a hagymát
  7. Szórd meg a kész édesburgonyát pirított hagymával, majd tálald négy felé 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése