Oldalak

2016. október 15., szombat

pogácsa

Egy fincsi sós nasival is készültem nektek, amit mindenki imád. Ez nem más mint a pogácsa (egy kis csavarral). Hogy mi benne a csavar? Mindjárt meglátjátok.
 
Hozzávalók:
  • 1 közepes karfiol
  • 1 bögre zabliszt
  • 3 tojás ( 2 sárgája 3 fehérje)
  • 25dkg zsírszegény túró
  • só, bors
  • reszelt sajt vagy magvak a tetejére
Így készítsd:
  1. Sós vízben főzd puhára a rózsáira szedett karfiolt
  2. Csepegtesd le róla a vizet, majd törd össze
  3. Add hozzá a többi hozzávalót
  4. Formázz kis lapos golyókat, majd tedd sütőpapírral bélelt tepsibe
  5. Szórd meg sajttal vagy magvakkal
  6. Előmelegített sütőben 180fokon 30 perc alatt kész
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése