Oldalak

2017. február 2., csütörtök

Vegyes zöldség parmezános bundában

Egy egyszerű és nagyszerű ebédre vágysz? A diétába nem férnek bele a rántott dolgok? Mutatok egy reform panírban készült ínycsiklandó finomságot, hogy te se maradj kis semmiből. Itt a szuper ebédötlet:
hozzávalók:
  • zöldségek ízlés szerint (nálam: répa, brokkoli, karalábé)
  • zabkorpa
  • tojás
  • parmezán
  • piros paprika
  • kókuszolaj a sütéshez
Így készítsd
  1. Akármilyen zöldet is választasz, az első, hogy tisztítsd meg majd főzd elő
  2. Vegyél elő két tálat, az egyikbe verd fel a tojást és rakj hozzá egy csipet sót. A másik tálba önts zabkorpát és keverdd össze parmezánnal és pirospaprikával
  3. Forgasd meg a zöldségeket a tojásban majd az ízesített zapkorpában
  4. Ha lightosabb verziót választast, akkor süsd sütőban kiolajozott sütőpapíron aranybarnára. Ha kevésbé lightos módon készítjük, akkor süssük serpenyőben bő kókuszzsírban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése