Oldalak

2018. április 7., szombat

fahéjas sütőtökös piskóta tekercs


Imádjuk az egyszerű sütiket, mint például az elronthatatlan piskóta tekercset, amit az ember ezer féle képpen variálhat, így sose lesz unalmas. Az én töltelékem most egy fahéjás sütőtökös krém, hogy még kiélvezzük  az utolsó sütőtököket.

Hozzávalók
  • 4tojás
  • 75gr zabliszt
  • 40gr kókuszliszt
  • 45gr édesítőszer
  • 300gr sült sütőtök
  • 100ml tej
  • 50ml kávé
  • rumaroma
  • fahéj
Így készítsd
  1. Válaszd ketté a tojásokat
  2. Verd a fehérjét kemény habbá
  3. Keverd ki a sárgáját a fahéjon és a sütőtökön kívül az összes többi hozzávalóval
  4. Forgasd bele a fehérjehabot, majd süsd ki a piskótát
  5. Süsd 180fokon 15percig
  6. A töltelékhez turmixold össze a sütőtököt a fahéjjal
  7. Tekerd fel a piskótát a töltelékkel megtöltve

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése