Oldalak

2018. január 2., kedd

puha kenyér

Egy igazán finom puha kenyér, ami az alakodnak sem árt meg, és este is nyugodtan ehetsz belőle.Idén sem maradunk ki semmiféle jóból ! Már készülnek az új receptek

Hozzávalók
  • 85gr zabliszt
  • 15gr bambuszrost liszt
  • 75gr lenmag liszt
  • 25gr útifűmag héj
  • 1 tk só
  • fél tk szódabikarbóna
  • fél tk pirospaprika
  • 3 tojás
  • 50gr sajtkrém
  • 100ml tej
  • fél citrom leve
Így készítsd
  1. Törd fel a tojásokat
  2. Öntsd össze a nedves hozzávalókat, és keverd össze
  3. Keverd össze a száraz hozzávalókat is, majd fokozatosan add hozzá a tojásos keverékhez kevergetés mellett
  4. Tedd a masszát tepsibe, vagy kenyérsütő formába
  5. Süsd ki 180fokon 20perc alatt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése