Oldalak

2017. augusztus 22., kedd

puha tejfölös puffancs

Egy könnyed és puha finomság kenyér helyett vagy akár önmagában is. :)

Hozzávalók
  • 150ml tejföl
  • 3 tojás
  • 50gr szezámmag ledarálva
  • 25gr útifűmag héj
  • 175gr zabliszt
  • szódabikarbóna
  • fél citrom leve
Így készítsd
  1. Válaszd ketté a tojásokat
  2. A sárgáját keverd ki a tejföllel és citromlével, a fehérjét verd kemény habbá
  3. A habot forgasd a tejfölhöz
  4. Keverd össze a száraz hozzávalókat egy külön tálba, majd szitáld a tejfölös keverékhez
  5. A masszát adagold a tepsibe
  6. Süsd 180 fokon 20-25percig

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése