Oldalak

2017. április 11., kedd

cukkinis-mozzarellás keksz

Egy sós finomságnak az én táskámban mindig van hely. A nap folyamán bármikor, ha megéhezek csak előkapom, és máris jobban érzem magam. Tökéletes választás, ha szívesen rágcsálnál valamit az étkezések között.

Hozzávalók
  • 2cukkini
  • 100gr paradicsom
  • 125gr mozzarella
  • 300gr zabliszt
  • 200gr krémsajt
  • 2gerezd fokhagyma
  • 1tk só
  • fél csomag sütőpor
Így készítsd
  1. A megtisztított cukkinit reszeld le, majd sózd
  2. Hagyd állni 20 percig, majd nyomkodd ki a levét
  3. A paradicsomot vágd kockákra, majd add a cukkinihez
  4. Add hozzá a krémsajtot, majd morzsold hozzá a mozzarellát is
  5. A fokhagymát tedd fokhagyma nyomóba, nyomd össze, majd tedd a cukkinis keverékhez
  6. Add hozzá a zablisztet és a sütőport, majd alaposan dolgozd össze
  7. Tedd sütőpapírral bélelt sütőbe, majd előmelegített sütőben süsd 180fokon 40percig
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése