Oldalak

2017. február 26., vasárnap

Tonhalas-paradicsomos bulguttó

Tonhal, paradicsom, bulgur, különleges ízvilág...hmmmm ez a hamis rizottó, vagyis burgottó a lehető legjobb döntés volt! Nagyon egyszerűen elkészíthető, komplett ebéd, amit a szervezeted nagyon megfog köszönni, hisz van benne minden; szénhidrát, fehérje, vitamin...nyamnyammm!
Hozzávalók

  • 70g bulgur
  • Fél fej vöröshagyma
  • 300ml víz
  • Egy konzerv tonhal
  • 150g koktélparadicsom
  • 1tk só
  • 1ek citromlé
Így készítsd
  1. Pirítsd meg olíva olajon a hagymát
  2. Pirítsd hozzá a bulgurt majd öntsd fel vízzel és tegyél bele sót
  3. Ha elfőtte a vizet tedd hozzá a halat és a paradicsomot, majd öntsd rá a citromlevet és még 50ml vizet majd további öt percig főzd 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése